Ambulante Begeleiding

Persoonlijke begeleiding op maat, groei door zelfontwikkeling en zelfexpressie.

Voor Deelnemers Van De Sjelter

Wij brengen de kracht van De Sjelter naar jou. Onze ambulante begeleiding gaat verder waar de Sjelterdagen eindigen. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen. Stap voor stap, in jouw eigen omgeving, bouwen we samen aan een sterke toekomst.

Ook maken we tijd voor advies gesprekken met ouders, scholen en andere betrokken organisaties. Om zo onze bevindingen over de jongere te integreren in het dagelijks leven.


hoe ziet dat eruit?

Ambulante begeleiding voor deelnemers van de Sjelter

soms is het fijn of belangrijk om naast de mogelijkheden bij de Sjelter, ambulante begeleiding te krijgen. Ambulant betekent eigenlijk gewoon dat de begeleiding naar jou toe komt, dit kan thuis zijn of een andere plek die fijn is voor de jongere. 

Op de donderdagen bieden wij ambulante begeleiding aan, voor deelnemers van de Sjelter. In overleg is ook een andere dag (woensdag of vrijdag) mogelijk, mochten wij daar plek voor hebben. 

De begeleiding kan uit 2 tot 4 uur op een dag bestaan, afhankelijk van de vraag van de jongere. Tijdens deze uren is er tijd voor gesprekken, wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen en zelfexpressie en is er tijd voor ontspanning, of juist actie. Kortom; de begeleiding wordt afgestemd op de behoefte van de jongere zelf.

Wil je meer weten? Stuur ons gerust een mailtje of bel even.