Het BGS team

Wij zijn een buiten gewoon sterk team klaar om jou te helpen!

Het ontstaan van Buiten Gewoon Sterk

Onze droom is jongeren te ondersteunen en te helpen vanuit onze passie en talenten.

Een aantal jaar geleden ontstond een droom bij een groep enthousiaste individuen: jongeren helpen vanuit hun eigen passies en talenten. Samengekomen als een hecht team, hebben ze buiten gewoon sterk opgericht. Door de jaren heen groeide hun inzet, en nu, met passie en betrokkenheid, blijven ze streven naar het welzijn van jongeren, de droom levendig houdend in hun harten.

Op ongedwongen basis maar niet zonder richting, samen vooruit met een doordacht plan.

Ontmoet het Team

Ontmoet ons buiten gewoon stekre team dat klaarstaat voor jongeren die wat extra begeleiding in hun dagelijkse leven kunnen gebruiken. Stijn, onze enthousiaste social worker, neemt jongeren mee op avontuurlijke ontdekkingen, bijvoorbeeld wilde  dieren spotten. Michael, onze psycholoog en muzikale chef-kok, deelt zijn passie door met jongeren te praten, muziek te maken en heerlijke gerechten te bereiden.

Femke, onze timmervrouw en creatieve therapeut, houdt ervan om creatief bezig met de jongeren. Egon, onze outdoor therapeut, survival docent en ondernemer, brengt jongeren de kunst van leven in de natuur bij. Samen zetten we ons in om een ondersteunende omgeving te bieden waar jongeren kunnen groeien, leren, anderen ontmoeten en zichzelf ontdekken.

 

Binnenkort meer info