Kampen

Unieke weekenden en weken waar vriendschap en groei samenkomen.

informatie Over onze kampen

Beleef onvergetelijke momenten op onze buitengewoon sterke kampen! Ontdek avontuur, maak vrienden en groei samen in een inspirerende omgeving. Van spellen tot survival activiteiten, elk kamp is een unieke reis voor zelfontwikkeling en onvergetelijke herinneringen.


Komende kampen

Voorjaarskamp

Het voorjaarskamp staat in het teken van gezelligheid, spel & workshops, gericht op het overleven in de natuur. Deze vaardigheden kunnen toegepast worden in het dagelijks leven en ook op het ontwikkelingskamp komende zomer in de wildernis van Zweden!

 

 

Wat gaan we doen

Zomerkamp zweden

Buiten Gewoon Sterk gaat naar Zweden! Met als een doel een onvergetelijk avontuur, een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Met drie begeleiders en maximaal 9 deelnemers gaan we dit avontuur aan. Dit unieke ontwikkelingskamp combineert natuur en zelfexpressie en biedt professionele, persoonlijke begeleiding, waar openheid wordt aangemoedigd en een hechte groep wordt neergezet. 

In een omgeving vol bos en meren, worden de deelnemers aangemoedigd om uit hun comfortzone te stappen en obstakels te overwinnen tijdens survival lessen en avontuurlijke activiteiten. De workshops en avonturen gericht op persoonlijke ontwikkeling bieden praktische tools voor groei in het dagelijks leven. Hierbij kan gedacht worden aan het bouwen van een (groeps)onderkomen, wildkamperen, kanoën, koken op het kampvuur en het spotten van wild (elanden?) in de schemering. 

Naast de activiteiten is er tijd voor gesprekken, reflectie, ontspanning, sociale interactie en natuurlijk het delen van verhalen bij het kampvuur. 

Deelnemers verlaten Zweden met niet alleen nieuwe vaardigheden en vriendschappen, maar ook een dieper begrip van zichzelf en hun vermogen om persoonlijke obstakels te overwinnen. 

De begeleiding bestaat uit ervaren gidsen, een ontwikkelingspsycholoog, een sociaal werker en een creatief therapeut die twee passies delen: natuur en het ontwikkelingsgericht werken met jongeren.  Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in, jij ook? 

Wat bieden we

Praktische kant

Meer info? Stuur een mail naar buitengewoonsterk@outlook.com of bel met Michael, 06-45275189

Meer weten over het voorbereidingstraject?